Scherm­afbeelding 2023-03-19 om 12.43.42

Haaks Culemborg

In een deel van de oude fabriek van Van Gaasbeek en Van Tiel huist sinds kort een aantal kunstenaars die op een aantal vlakken de handen ineen slaan.

Haaks is een culturele broedplaats met ateliers en werkplekken van 12,5 tot 75 m2, bedoeld voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Het gebouw, waar ooit een tricotfabriek en een meubelfabriek gehuisvest was, biedt nu onderdak aan beeldend kunstenaars en creatieve bedrijven die hier een inspirerende werkplek gevonden hebben.

Het HAAKS-team bestaat uit Anne van der Weg, Kim Verschoor, Susanne Binnekade-Deuss, Jopie Biesters, Ellen van Vollenhoven, Dirk Rentmeester, Anneke van der Straaten, Peter Steutel en Arjan Middelkoop.

HAAKS wil beeldende kunst toegankelijk(er) maken voor een breed publiek. Als culturele broed- en ontmoetingsplaats voor de stad en de regio verbindt HAAKS kunstenaars en ontwerpers met elkaar én met een breder publiek door het aanbod van kunsteducatie, expositieruimte en kleinschalige culturele bijeenkomsten.

HAAKS verhuurt werkplekken en flexateliers, biedt lessen in beeldende kunst, handvaardigheid, techniek en bouwen aan, verzorgt workshops gemengde druktechnieken voor volwassenen en bedrijven, én ontwikkelt creatieve concepten en projectondersteuning.

Op vrijdag 17 maart waren Culemborgse kunstenaars uitgenodigd voor een preview om alvast kennis te maken met HAAKS. De officiële opening is medio mei.

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen, neem dan contact op met HAAKS (info@haaksculemborg.nl)  Je kunt HAAKS volgen op op Instagram

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Expositie Kees Schouten

Driedaagse expositie Kees Schouten

Exposities

Open ateliers op de Helling

Workshop teken je eigen reisdagboek

Overlijden Pietie

Expositie Henk en Yvonne van der Gronde

Aanbieden cheque

Expositie gedichten Marinda Pieron

Foutje in de brochure