teeuw-gronde-sidekick

Expositie Tine Teeuw, Yvon en Henk van der Gronde

Tine Teeuw en Yvon en Henk van der Gronde zullen van 29 oktober tot en met 7 november 2021 exposeren in de Synagoge in Buren.

Data 29-10 t/m 31-10-2021
05-11 t/m 07-11-2021
 

Tijdstip

 

 13:00 – 17:00

Tine Teeuw

Sfeer vangen..

Als de aarde langzaam ontwaakt uit haar dampende slaap, gaat Tine op zoek naar alle elementen ervan, even voordat de dag echt begint, het moment tussen duisterheid en licht.. De sfeer, de geuren, het mistige zicht en kleuren die daarbij vrijkomen. Gevoel vastleggen met alle facetten is voor haar veel meer als een foto. Door deze mystieke momenten te delen, neemt ze je mee in haar foto’s om ze samen te beleven.

Yvonne van der Gronde

Keramiek

Naast het maken van een eigen collectie en werk in opdrachten bestaat een deel uit het lesgeven van keramische technieken, draaien, handvormen en glazuren.

In mijn persoonlijke werk laat ik me vooral inspireren door de natuur in al zijn facetten en mijn liefde voor de natuurlijke stook van pitfire en raku.

Henk van der Gronde

Schilderijen, mixed media

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie in Arnhem ben ik altijd blijven schilderen.
Mijn werk komt voornamelijk intuïtief tot stand. Ik laat mij leiden door wat er onder mijn handen op het doek ontstaat om daar vervolgens op te reageren en het toeval een kans te geven. Mijn schilderijen zijn gemaakt met olieverf soms in combinatie met o.i inkt. Daarnaast maak ik ook werken die bestaan uit gemengde technieken zoals o.a. collages, monotype enz

Het werk van ons beiden is ook te zien in onze galerie t’ Jach 32 in Culemborg

www.henkvandergronde.nl

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Expositie Kees Schouten

Driedaagse expositie Kees Schouten

Exposities

Open ateliers op de Helling

Workshop teken je eigen reisdagboek

Overlijden Pietie

Expositie Henk en Yvonne van der Gronde

Aanbieden cheque

Expositie gedichten Marinda Pieron

Foutje in de brochure