HGVHG FLYER

Het gezicht van het Gezicht 2021 (De Vrijstad Drukker)

Het Gezicht van het Gezicht 2021

Een verzameling zelfportretten van Culemborgers in de Gelderlandfabriek.

 “Als ik jou vraag hoe je eruit ziet, zeg je misschien: ‘zwart haar, dun’ of ‘blond en blauwe ogen’. Maar als ik je een spiegel voorhoud, gaat je antwoord over wie je bent.”

Wegens groot succes van afgelopen jaar gaan dit jaar opnieuw met kinderen van verschillende scholen in Culemborg aan de slag onder begeleiding van De Vrijstad Drukker. Door middel van grafische technieken gaan we vormgeven aan de vraag: ‘wie ben ik?’. Met de kunstwerken die hieruit ontstaan, richten we – samen met de zelfportretten van diverse Culemborgse kunstenaars – een pop-up museum in bij de Gelderlandfabriek.

Dus…. Kom tijdens de kunstroute Culemborg op zaterdag 2 en zondag 3 oktober naar De Gelderlandfabriek en dompel jezelf onder in de prachtige portretten en verhalen van de makers!

De expositie ‘Het Gezicht van het Gezicht 2021’ is onderdeel van het project Cultureel Vermogen. Hierbij staat samenwerking en ontmoeting centraal.

Binnen Cultureel Vermogen werken Elk Welzijn, De Gelderlandfabriek, Elisabeth Weeshuis, Fransche School, Gemeente Culemborg en De Vrijstad Drukker samen aan diverse projecten in de stad.

 

Het Gezicht van het Gezicht……….. Leuk je te zien!

Locaties

locatie: 16

De Gelderlandfabriek, Stationsweg 7